Изборник Затворити

Omladinac Aleksandar Baić potpisao za Kolubaru

U prostorijama Fudbalskog kluba Kolubara obavljeno je prvo potpisivanje profesionalnog ugovora sa omladincem Aleksandrom Baićem.

Fudbalski klub Kolubara pred debitantski nastup u Superligi Srbije potpisao je prvi profesionalni ugovor sa omladincem Aleksandrom Baićem. Na ovaj način Kolubara počinje sa ostvarivanjem zacrtanih ciljeva među kojima je i taj da se što veći broj omladinaca Kolubare nađe u prvom timu. Potpisivanje ugovora sa mladim Baićem može biti podstrek i ostalim omladincima da predano rade, napreduju i što pre se priključe prvom timu, izjavio je predsednik Fudbalskog kluba Kolubara Dragiša Urošević.

Mladi i perspektivni fudbaler Aleksandar Baić izjavio je prilikom potpisivanja svog prvog profesionalnog ugovora da je počastvovan činjenicom da je postao prvotimac Kolubare i zahvalio upravi kluba na pruženom poverenju.

Potpisivanje ugovora sa mladim Baićem od velike je važnosti za budućnost Kolubare, izjavio je šef omladinske škole Veroljub Dukanac. On je naglasio da većina superligaških klubova u poslednjih nekoliko godina pravi prvotimce iz svojih omladinskih škola. Budućnost klubova će zavisiti od njihovih omladinskih škola, zaključio je Dukanac.

Trener omladinaca Kolubare Bogdan Milojević čestitao je Aleksandru Baiću na potpisanom ugovoru i poželeo mu uspeh. On je podsetio da omladinci Kolubare ne plaćaju članarinu, te da na taj način uprava kluba ima priliku da u svoje redove dovede kvalitetnu decu iz okolnih sredina.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore