Изборник Затворити

Održana konferencija za medije uoči utakmice između Kolubare i Radničkog iz Kragujevca

Danas je u prostorijama kluba održana konferencija za medije povodom utakmice u okviru 12. kola Linglong Super lige Srbije između ekipe Kolubare i ekipe Radničkog iz Kragujevca. Utakmica će se odigrati u petak, 1. oktobra sa početkom u 15 časova u Kragujevcu, uz direktan prenos na TV Areni.

O očekivanjima i spremnosti ekipe na današnjoj konferenciji govorili su Petar Đinđić, pomoćni trener i Dejan Stanivuković, golman ekipe.

„U prethodne tri utakmice, uprkos solidnoj igri, nismo osvojili bodove i imali smo takozvanu krizu rezultata. Nadamo se da će se to promeniti u narednoj utakmici. Imali smo i problema sa povredama određenog broja igrača ali očekujemo da će se veći deo njih oporaviti i biti spreman za susret sa ekipom Radničkog. Mi imamo 28 licenciranih igrača, među kojima nema razlike, i svako od njih treba da iskoristi svoju šansu kada je dobije“, rekao je Petar Đinđić pomoćni trener Kolubare.

„Maksimalno respektujemo svaku ekipu sa kojom se nađemo u duelu. Radnički je jedna izuzetno kvalitetna, dobro vođena ekipa. Ali mi gledamo samo svoj tim i svoju igru i ubeđen sam da, ukoliko svako od nas pruži svoj maksimum, povoljan rezultat neće izostati“, rekao je Dejan Stanivuković golman Kolubare.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore