Изборник Затворити

Kolubara u subotu gostuje Vojvodini u Novom Sadu

Pred gostovanje FK Kolubare u Novom Sadu, gde u subotu 11. februara od 16 časova na stadionu Karadjordje igraju protiv Vojvodini u prostorijama našeg kluba održana je konferencija za štampu na kojoj su govorili kapiten tima Nikola Vasiljević i šef stručnog štaba Veroljub Dukanac.

Teška utakmica je pred nama, ali sve utakmice u superligi za nas nisu lake, pogotovu gostovanja. Naravno triboda kući koja smo uzeli i dobra atmosfera u klubu, daju nam motiv da možemo da napravimo dobar rezultat, rekao je kapiten Nikola Vasiljević.

Što se tiče Vojvodine, dobra ekipa.Dosta kvalitetnih igrača, pokazali su to i u prvom kolu nastavka protiv Zvezde na Marakani, ali imamo i mi svoje kvalitete i ne idemo tamo da se predamo. Idemo tamo da napravimo dobara rezultata, naveo je Vasiljević.

Šef stručnog štaba Veroljub Dukanac pred meč sa Vojvodinom istakao je da je Vojvodina jak protivnik koga ne treba posebno predstavljati, jer je to ekipa koja je u zadnjih 20 godina medju 3 ili 4 ekipe u državi.

Nama ovaj rezultata daje za pravo da idemo lako na ovu utakmicu u Novi Sad, a to nama u ovom trenutku puno znači pošto pod tim utiskom otići u Novi Sad, u Novom Sadu možemo puno da dobijemo, a nemamo nešto posebno da izgubimo, kazao je Dukanac i istakao da iz tog razloga očekuje jednu dobru utakmica.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore