Изборник Затворити

Djurdjević pred Radnički: U goste nam dolazi “ranjeni lav”

Pred utakmicu sa ekipom Radničkog iz Niša, koju Kolubara igra sutra od 19 časova na domaćem terenu u Lazarevcu na konferenciji za štampu novinarima su se obratili igrač Miloš Filipović I šef stručnog štaba Dejan Djurdjević.

Miloš Filipović govoreći o dosadašwem učinku Kolubare u prvenstvu je istakao da je zadovoljan postignutim rezultatima, ali i svojim igrama, koje će kako I sam kaže u nastavku prvenstva biti sve bolje I bolje.

“Ekipa Radničkog iz Niša je kvalitetna ekipa koja nije dobro startovala u ovoj sezoni. Mi znamo sa čime raspolažu. Očekuje nas jako teška utakmica, mi imamo svoje kvalitete, koje ćemo nadam se iskoristiti i nadam se slaviti”, istako je Filipovoić koji je iskoristio ovu priliku da pozove navijače Kolubare da sutra ispune stadion.

Šef stručnog štaba Kolubare Dejan Djurdjević govoreći o sutrašnjem protivniku ekipi Radničkog iz Niša  je istakao da je očigledno da ekipa nije startovala kako je htela, ali da to ne sme da zavara njegovu ekipu.

“Ekipa Radničkog ima ozbiljan napadački potencijal i to su pokazali u dosadašnjem delu prvenstva, a ne treba se zaboiravi da su u dvomeču u Evropi, gde su ispali I koji je proglašen katastrofom protivniku dali pet golova. Neću se mnogo baviti njihovom analizom ali ekipa Radničkog je u ovom trenutku ranjeni lav”, kazao je Djurdjević.

“Ekipa koja je prošle godine izborila Evropu, I sigurno žele da poprave utisak I dolaze u Lazarevac bez bele zastave to je ono što je evidentno. Pripremamo se za njih, mi smo u jednom korektnom trenutku. Sutra će sve oči biti uprte u nas jer smo malo svojim rezultatima, pogotovu igrom protiv Vojvodine podigli I nteresovanje javnosti ponovo za nas, tako da očekujem ozbiljno težak meč. Očekujem da Radnički uradi sve kako bi povratio status, koji oni misle da im pripada, a na nama je da iskoristimo ovaj trenutak I da negde sa nekim dobrim rezultatom pokušamo da se dignemo u gornji deo tabele, što bi nam dobrano olakšalo posao u daljem delu prvenstva”, rekao je Djurdjević

Miloš Filipović
Dejan Djurdjević

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore