Изборник Затворити

Nikola Vasiljević: U utakmicu protiv Mladosti maksimalno koncentrisani za mirniju završnicu plejauta

Pred utakmicu 34. kola (4.kolo plejauta) Linglong Superlige Srbije koju ekipa Kolubare igra u subotu u Lazarevcu od 18:30 protiv ekipe Mladosti iz Lučana, na konferenciji za medije javnosti su se obratili šef stručnog štaba Veroljub Dukanac i igrač Nikola Vasiljević.

Nikola Vasiljević jedan od iskusnijih igrača Kolubare iskoristio je ovu priliku da pozove navijače Kolubare da protiv ekipe Mladosti dodju na stadion i da svojim navijanjem pomognu igračima Kolubare pomognu da dodju do pozitivnog rezultata.

Teška utakmica je pred nama, Lučani su kvalitetna ekipa sa dosta iskusnih igrača na čelu sa Sašom Jovanovićem našim sugradjaninom, a što se tiče nas poraz protiv Novog Pazara je neočekivan tako da ćemo protiv Mladosti biti maksimalno koncentrisani i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat koji bi nam omogućio dosta lakšu završnicu plejauta i da u poslednja tri kola udjemo opuštenije. Cilj kluba je opstanak u ligi, tako da ulazimo u utakmicu maksimalno skoncentrisani u želji da ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je Nikola Vasiljević.

Šef stručnog štaba Kolubare Veroljub Dukanac istakao je da poraz protiv ekipe Novog Pazara kao posledica emotivne istrošenosti ekipe posle dve fenomenalne pobede u prva dva kola plejauta.

Protiv Novog Pazara smo ušli u utakmicu emotivno istrošeni i to je u sportu uvek kontra efekat, a nažalost ovaj meč smo igrali na našem terenu. Siguran sam da nas posle te utakmice, sutra očekuje utakmica gde će moji igrači dati hiljadu posto i siguran sam da ćemo napraviti dobar rezultat. Ekipa Lučana je jedna iskusna ekipa, možda i najiskusnija ekipa u ovom rangu takmičenja i videćemo da će sutrašnja utakmica biti na jednom višem nivou nego sve ostale utakmice, kazao je Veroljub Dukanac.

Veroljub Dukanac
Nikola Vasiljević

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore