Изборник Затворити

Marjanović: Cilj protiv Metalca, pobeda i tri boda

U nedelju od 16 časova ekipa Kolubare odigraće u Lazarevcu prvi meč plej aut faze takmičenja u okviru Superlige Srbije protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca. Pred ovaj meč na konferenciji za medije govorili su pomoćni trener Nemanja Golubović i igrač Stefan Marjanović.

I mi i ekipa Metalca smo u borbi za opstanak. Iako mi imamo više bodova na tabeli u ovoj utakmici neće biti favorita, pogotovu zato što obe utakmice koje smo do sada odigrali sa njima mi smo izgubili, ali opet to ne znači ništa, rekao je pomoćni trener Nemanja Golubović i dodao da se ekipe dobro poznaju i da ne očekuje neka velika taktička iznenadjenja.

Mi mnogo toga znamo o njima, kao i oni o nama. Možda bude nekih malih promena sa obe strane, biće jedna tvrda utakmica pa koga nadmudri, kazao je Golubović i dodao da će ekipa dati sve od sebe da pobedi, jer ekipi Kolubare mnogo znače eventualna tri boda iz ove utakmice. Ostaje taj žal što nismo uspeli da izborimo plej of, jer je sigurno da bi smo bili rasterećeniji, ali šta da se radi. To što je bilo ostavljamo iza nas, okrećemo se izazovima u plej autu. Prva utakmica protiv Metalca koji nas je pobedio dva puta. To je mlada i talentovana ekipa sa mladim trenerom, ali mi igramo kod kuće i znamo šta nam je cilj, a to su tri boda, kazao je Stefan Marjanović.

Nemanja Golubović
Stefan Marjanović

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore