Изборник Затворити

Kolubara – Voždovac, petak od 18 časova

Pred utakmicu 22. Kola MB Superlige Srbije ekipa Kolubare u petak od 18 časova, sastaje se na domaćem terenu sa ekipom Voždovca.

Na konferenciji za štampu koja je održana pred ovaj meč šef stručnog štaba Kolubare Veroljub Dukanac je istakao da njegova ekipa tokom cele sezone bolje partije pruža na svom terene, gde je I osvojen I najveći deo bodova

“Sticajem okolnosti mi u narednom periodu imamo gostovanja ekipama koje se nalaze u gornjem delu tabele, koje se bore za sam vrh, Evropu, dok nam u goste dolaze ekipe koje su u svim segmentima ravne nama”, kazao je Dukanac I doddao da je Voždovac mlada ekipa koja dolazi u Lazarevac da se nadigrava.

“Oni igraju na način koji im dozvoljava mesto na tabeli i njihova mladost. To nekada može da bude prednost, a nekada i mana. Mi ćemo se potruditi da iskoristimo mane njihove mladosti.”, zaključio je Dukanac

Na konferenciji za medije pred utakmicu sa Voždovcem govorui je I Nemanja Milojević koji je deo svoje karijere proveo upravo u Voždovcu.

“Voždovac je jedna mlada perspektivna ekipa koja ove sezone, kao i prethodne igra dobro. Vođeni su dobrim trenerom i imaju svoj stil igre koji pokušavaju da nametnu. U ekipi ima dosta kvalitetnih mladih igrača ali mi ćemo se dobro pripremiti za ovu utakmicu.”, naveo je Milojević I dodaod da ekipa veruje u sebe I da spremno dočekuje protivnika u petak.

“Činjenica je da kada igramo pred našom publikom, na domaćem terenu beležimo bolje rezultate, ali mislim da ćemo u budućnosti i na strani ostvarivati bolje rezultate nego sada”, zaključio je Milojević.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore