Изборник Затворити

Ekipa Kolubare ugostiće na gradskom stadionu ekipu Radničkog iz Niša

Fudbaleri Kolubare u okviru 11. kola Linglong Super lige Srbije sastaće se sa ekipom Radničkog iz Niša na gradskom stadionu u Lazarevcu, u subotu 25. septembra sa početkom u 19 časova.

„Sigurno je da nas nakon dva odigrana kola bez bodova očekuje jedna značajna utakmica. Igramo na domaćem terenu i to je u ovom trenutku naša prednost. Ekipa Radničkog nakon promene trenera, zasigurno ide na pobedu, tako da nas čeka teška i zahtevna utakmica. Ali naša ekipa je spremna i nadamo se povoljnom rezultatu“, rekao je Nenad Kočović fudbaler Kolubare.

„Mi želimo tri boda protiv Radničkog i idemo na to. U obe utakmice koje smo izgubili bili smo inferiorni, ali nažalost prošli smo bez golova, samim tim i bez bodova. Nadam se da će to na ovoj utakmici biti drugačije. Imamo određenih kadrovskih problema i na ovoj utakmici će svoju šansu dobiti novi igrači koji su vredno i strpljivo radili i čekali svoj momenat. Očekujem kvalitetnu igru od svojih fudbalera, kao i bodove na domaćem terenu“, rekao je Dejan Đurđević šef struke Kolubare.

Direktan prenos utakmice između Kolubare i Radničkog biće na TV Arena Sport.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore