Изборник Затворити

Djurdjević: Motivisani smo i učinićemo sve za dobar rezultat protiv Lučana

Fudbaleri Kolubare u okviru 29. kola Linglong Superlige Srbije u petak od 18:30 u Lazarevcu dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana. Na konferenciji za štampu pred ovaj važan meč govorili si igrač Vasilije Bakić I šef struke Kolubare Dejan Djurdjević.

“Veoma važan meč i izuzetno smo motivisani. Koliko je ova utakmica njima bitna, nama je još bitnija. Spremamo se kako na treninzima, tako I taltički da ovu utakmicu pobedimo”, kazao je Bakić i iskoristio ovu priliku da pozove publiku da u petak dodje u što većem broju da pomogne ekipi da dodje do pobede.

Šef stručnog štaba Dejan Djurdjević istakao je da je ekipa Mladosti koja u petak dolazi u Lazarevac najiskusnija ekipa u našoj ligi sa igračima koji imaju svoj kredibilitet, ogromno iskustvo i koji u svakom trenutku mogu svakoga da pobede ili da naprave probleme.

“Znamo s kim se sastajemo, igrali smo dva puta sa njima ove sezone jednu utakmicu smo pobedili, drugu izgubili, ali kada saberemo obe nismo bili loši, a mogu da kažem I to što smo izgubili, izgubili smo dosta nesretno jer smo u zadnjim minutama primili dva gola”, kazao je Djurdjević I dodao da su te dve utakmice odavno arhivirane.

“Na ovoj pauzi pokušali smo malo da se oporavimo, ima dosta igrača koji su bili povredjeni, a i sada imamo dosta personalnih problema, tako da je što se tiče sastava sve neizvesno, ali ono što je dobro svi su spremni kao zapete puške I konkurišu za tim”, rekao je Djurdjević.

“Ono što je meni malo čudno je utisak da se ova utakmica glorifikuje u smislu da ona nešto odredjuje. Na početku sam rekao I stalno ponavljam I upozoravam. Mi smo još uvek u borbi za opstanak. Naš prioritetan cilj je to I dok to ne ostvarimo mi nemamo pravo na nikakve druge ciljeve”, navodi Djurdjević.

“Naravno da želimo da pobedimo, I sve ćemo uraditi da pobedimo, ali moramo da budemo svesni da ova utakmica nije pitanje plejofa, nego je pitanje opstanka. Verovatno negde sa pobedom, mi bismo neke svoje brige, u nekom velikom procentu što se tiče samog opstanka prebrinuli, ali mi do kraja imamo još 9 utakmica”, kazao je Djurdjević I naveo primere nekih ekipa u ligi poput Vojvodine I Proletera koji su serijom nešto lošijih utakmica sebe doveli u nezgodnu poziciju. “Ovde je sve moguće i treba da budemo jako oprezni, da ovu poslednju četvrtinu prvenstva privedemo na najbolji način kraju, jer se na kraju gleda samo krajnji rezultat kada se podvlači račun, a najvažniji utakmica je ona koju igramo prekosutra. Motivisani smo i sve ćemo uraditi. Biće jako teško. Iskusni su, dobri igrači, specifičan stil igre, sve znamo. Na nama je samo da prekosutra izadjemo da se potrošimo preko svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat ”, zaključio je Djurdjević

Vasilije Bakić
Dejan Djurdjević

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore