Изборник Затворити

Đurđević: Dolazak Crvene zvezde u Lazarevac je istorijski događaj

Danas je u prostorijama FK Kolubara održana konferencija za medije povodom utakmice koja se igra u okviru 13. kola Ling long Super lige Srbije između domaće ekipe i ekipe Crvene zvezde. Utakmica će se odigrati u subotu, 16. oktobra sa početkom u 15:55 časova uz direktan prenos na TV areni.

“Pred nama je jedna izazovna, izuzetno teška i zahtevna utakmica. Nakon ostvarenja sna i ulaska Kolubare u Super ligu sada imamo mogućnost da na našem stadionu ugostimo velike klubove srpskog fudbala kao što je Crvena zvezda. Imali smo teške treninge u toku nedelje. Spremni smo za meč u koji ulazimo sa pozitivnim rezultatom iz prethodne utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca. Daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu na našem terenu i da izvučemo pozitivan rezultat iz ove utakmice” rekao je fudbaler Goran Lončar.

Goran Lončar, fudbaler Kolubare

“Dolazak Crvene zvezde u Lazarevac je jedan istorijski događaj. Zvezda je poslednjih godina izizetno dominantan klub u srpskom fudbalu, što nama daje poseban motiv da se nađemo sa njom u duelu. Zvezda je apsolutni favorit u ovoj utakmici, ali ono što ja očekujem od mojih igrača je da igramo fudbal, da napadnemo, da damo svoj maksimum, da iskoristimo svoje individualne potencijale, pa čak i da damo gol” rekao je Dejan Đurđević šef stručnog štaba Kolubare.

Dejan Đurđević, šef stručnog štaba Kolubare

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore