Изборник Затворити

Djokić i Dukanac pred meč sa Čukaričkim  

Pred utakmicu 23. kola koji Kolubara igra u petak od 18 časova protiv Čukaričkog na Banovom brdu šef stručnog štaba Kolubare Veroljub Dukanac istakao je da je njegova ekipa kvalitetom igre koju je prikazala u prethodnom periodu zaslužila poštovanje u Superligi.

„Mislim da smo zaslužili da nas poštuju u ovoj ligi. Možda sa nekim skepticizmom se gledalo na nas zimus, ali mislim da smo zavredili pažnju i da barem zaslužujemo poštovanje drugih ekipa i sa takvim nekim utiskom idemo na Banovo brdo“, kazao je Dukanac.

„Tražimo neku svoju šansu i priliku da osvojimo negde bod na strani, a ako bude prilike i sva tri. Mislim da ekipa koja u svojim redovima ima iskusne igrače kao što ih ja imam mora ići na gostovanje bez bele zastave“, naveo je Dukanac pred meč sa Čukaričkim.

Na konferenciji za medije govorio je i standardni prvotimac Kolubare Miloš Djokić koji je ovom prilikom naveo da na Banovo brdo Kolubaraa ne ide sa belom zastavom.

„Mislim da nas čeka jedna teška utakmica, ali mi ne idemo sa belom zastavom. Posle tri početna kola u ovoj polusezoni uzeli smo 6 bodova i donekle samopouzdanje podigli na neki veći nivo. Idemo da se nadigravamo i da pružimo svoj maksimum i nadam se da će nam to biti dovoljno da se vratimo ne poraženi, a ako budemo mogli da uznemo i tri boda što bi bilo odlično“, rekao je Miloš Djokić.

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore