Изборник Затворити

Djindjić: Očekuje nas težak meč u Ivanjici

Pred utakmicu 34. kola Mozzartbet Superlige Srbije koji Kolubara igra u nedelju od 19:30 u Ivanjici protiv Javora na konferenciji za štampu govorili su pomoćni trener Kolubare Petar Djindjić i i igrač Vanja Ilić.

Današnju konferenciju za štampu otvorio je pomoćni trener Kolubare Petar Djindjić izrazima saučešća porodicama nastradalih u dva dogadjaja koja su Srbiju zavili u crno uz želje za brzim oporavkom svih povredjenih.

Kada je reč o predstojećoj utakmici Djindjić kaže da je Javor nezgodna ekipa pogotovu na domaćem terenu.

„Mi sa ekipom Javora imamo relativno dobru tradiciju, ali smo u zadnje vreme u padu ostvarenih rezultata. Možda smo se prerano i opustili vezano za početak plejauta, medjutim svi rezultati kako se dogadjaju i naš pad forme i igre pokazuju da će tu biti još problema i da treba što pre da se stabilizujemo i da pokušamo da vratimo formu koja je bila tokom regularnog dela prvenstva“, naveo je Djindjić i dodao da su Kolubari potrebni bodovi kako bi osigurala opstanak.

U Ivanici očekujem veliki pritisak, jer smo mi poljuljani svim ovim rezultatima i da će oni silno motivisani ući u meč uz veliki pritisak sa tribina na nas, jer je to njima veoma bitna utakmica. Oni će biti sigurno pod većim pritiskom nego mi i ako si budemo vratili delom na igru koju smo igrali pre plejauta možemo da iskoristimo njihov pritisak i da napravimo dobar rezultat, naveo je pomoćni trener Kolubare Djindjić

Izražavam najdublje saučešće porodicama nastradalih u dva monstruozna dogadjaja koja su pogodila Srbiju. To nas je sve pogodilo i verovatno posle toga nikome nije do fudbala, ali šta da radimo, moramo i već u nedelju moramo da idemo na tri boda, rekao je Ilić.

Ilić navodi da se radi o teškom gostovanju koji očekuje njegovu ekipu, ali sa druge strane kažei da je u prethodnom meču koji je skoro odigran Kolubara odnela pobedu i osvojila tada bitna tri boda i da se nada da će tako biti i u nedelju.

Ilić se na pitanje o svom statusu u ekipi i svojim igrama pozitivno izrazio, iako kako on kaže u početku to baš i nije tako delovalo iz njegovog ugla.

Od kad sam došao u Kolubaru, nisam bio deo tima kako sam ja u tom trenutku pomislio, ali nije bilo tako jer posle kad imaš vetar u ledja od saigrača i svih u klubu i kad vidiš da te svi podržavaju i vide da imaš nešto i kad upadneš u dobar ritam onda krene sve kako treba i kako sam ja to zamišljao, kazao je Ilić o svom položaju u ekipi i dodao da stvarno ima visoko mišljenje o svima u klubu.

Ljudi su divni prema meni svi oko mene i kako su me prihvatili i dočekali i tu nema nikakvih problema, kazao je Ilić.

Petar Djindjić

Vanja Ilić

NAJVEĆI USPESI KLUBA

2020/21

2. mesto u Prvoj ligi Srbije

1983/84

9. mesto u Drugoj ligi Istok SFR Jugoslavije

2005/06

Polufinale Kupa Srbije i Crne Gore